Ro og Balance

“Karina formår med sin dejlige ro og balance også at overføre denne ro og balance til ens eget liv. For mig var det desuden utroligt vigtigt, at Karina er så skarp at hun gennem hendes spørgsmål til mig har fået mig til at se tingene fra andre vinkler og perspektiver og dermed givet mig en hel anden indstilling til livet og de muligheder som ligger der. Nogle redskaber, som kan hjælpe mig i min nuværende situation men også hjælpe mig til at klare vanskelige udfordringer senere i livet.”

Tina Flindt
Troværdigt og professionelt

”Jeg har været til Mindfulness arrangement idag. Det var på mange måder en rigtig god oplevelse. Allerede fra starten blev deltagerne inddraget. Vi fik hurtigt en kort smagsprøve, dvs. en øvelse i praksis.

Det er dejligt at mærke på egen krop og sind, hvad hun taler om. Vidunderligt med variation. Til den længere øvelse, blev det tydeligt, hvor god Karina er til at instruere. Der blev bomstille i lokalet og roen bredte sig.

Det slår mig pludselig at Karina lever op til de 7 grundholdninger, som hun præsenterede for os. Troværdigt og professionelt.”

 

LindaPsykoterapeut
Med støtte og en positiv tilgang, formår Karina at give de nødvendige redskaber, der gør forskellen

“Jeg har haft fornøjelsen af at blive vejledt af Karina… Karina er en engageret og passioneret vejleder, der går ind til kernen og præsenterer at finde den individuelle vej. Med støtte og en positiv tilgang, formår Karina at give de nødvendige redskaber, der gør forskellen. Jeg kan kun give Karina mine bedste anbefalinger…” 

Rita
Der er kun kommet positiv feedback

“Der er kun kommet positiv feedback fra de kunder Karina har vejledt i kost og de kunder hun har holdt foredrag for.”

 

Lærke RauCenterchef - Fitnessdk
 Større bevidsthed, selvindsigt og styrket selvværd

“Jeg har adskillige gange været i coaching hos Karina. Med stærk oplevelse af ro og nærvær skaber hun fra starte tillid og trygge rammer til at åbne op.

Det var en kæmpe befrielse at blive mødt med så meget håb, engagement, forståelse og varme…. hun besidder en intuition og indsigt langt udover hendes alder.

Den proces jeg har gennemgået hos Karina, har givet mig større bevidsthed, selvindsigt og styrket selvværd. Jeg har fået en bedre forståelse af min egen person og gjort op med mig selv, hvad der er vigtigt i mit liv og stå ved den, jeg er.

Jeg er nu i højere grad opmærksom på mine værdier og har positive overbevisninger omkring mig selv og mine omgivelser. Det er en indsigt jeg dagligt støtter mig op ad og som hjælper, når mine faresignaler på tankemylder og stress blusser op. Jeg vil til hver en tid og med glæde give mine varmeste anbefalinger til Karina.”.

 

Trine OverbyCoach
Nærværende, engageret og god til at spørge ind

“Jeg husker dig som nærværende, engageret og god til at spørge ind til det, som ikke lige bliver sagt. Mild/rar med et glimt i øjet. Vedholdende, og nogle nye/andre vinkler som gør at man selv tænker….” 

 

Helle AlbekBedemand
Hun udviser stor opmærksomhed

”Hun udviser stor opmærksomhed i sin undervisning og hun er både en dygtig og kompetent kostvejleder, som formår at imødekomme hver enkelt med de behov de har… og udviser præcis fornemmelse for de problemstillinger og praktiske vurderinger, der ligger i arbejdet med mennesker, undervisning og vejledning”

 

Tasja StenumTræningsleder - Fitnessdk
God til at lytte

“Karina er god til at lytte, stiller gode spørgsmål og har en god forståelse for vægttab. Hun er god til at udfordre min tankegang”.

Dennis