Til dig, der er i tvivl

Du kan booke en gratis afklarende session, hvis du har brug for at mærke ind i, hvem jeg er, og hvad jeg kan hjælpe dig med.

Det gør du, ved at skrive en sms til mig på 6013 2512, mellem 9-19 og så vender jeg tilbage senest dagen efter med et par forslag til tider til dig.

I inspirationsbrevene deler jeg mine blogindlæg, og giver dig vejledning, råd, tilbud og andet, der kan være med til at inspirere dig til et mere væredygtigt og selvkærligt liv. Jeg lover dig, at jeg ikke kommer til at spamme dig med mails – men sender dig kun noget, når jeg har noget på hjerte.

Når inspirationsbrevene er “færdigbagt” vil du få et tilsendt et fast ca. hver 3-4 uge, og har jeg noget, jeg bare MÅ dele med dig, så får du et ekstra en gang imellem.

Inspirationsbrevene er på vej. Skriv dig op på listen herunder og få dem lige ned i din yndlings e-mail indbakke, når de er færdigbagt.

Du kan selvfølgeligt altid afmelde dig inspirationsbrevene igen, hvis du ikke længere ønsker at modtage dem. Det gør du ved at bruge afmeldingslinket i hver email eller ved at sende mig en mail på kc@karinachristensen.dk.

– En e-bog til dig, der ønsker flere dejlige oplevelser, følelser og tanker i dit liv.

Bevidst som ubevidst skaber vi hele tiden vores liv ud fra de tanker og følelser, vi har. Jo mere bevidste vi er omkring, hvilke tanker og følelser vi har, jo nemmere kan vi skabe det, vi drømmer om og længes efter. Når vi skaber ud fra ubevidste tanker, følelser, vaner og mønstre kan det hele føles lidt tilfældigt og ude af vores hænder.

Så hvis DU vil vælge, hvordan DIT liv skal se ud, så er du nødt til at vide, hvilke tanker og følelser du skaber ud fra. Derefter kan du arbejde bevidst med at udskifte dine tanker og følelser med nogle, der arbejder FOR dig og ikke IMOD dig.

“Jeg kan da ikke finde 100 ting, som jeg er taknemmelig for” tænker du måske? Det tænkte jeg også selv, da jeg fik idéen til bogen, men da jeg gik i gang med at udfylde listen, gik det meget nemmere end jeg først havde troet. Alle kneb gælder og du må skrive alt på, som du enten er eller vil være taknemmelig for.

Der er så mange ting i vores hverdag, som vi glemmer at være taknemmelige for, fordi de er blevet til en selvfølge.

Bogen er skrevet i håb om, at udfordre dig lidt, give dig mulighed for at undersøge dit liv og din hverdag og derigennem blive bevidst skabende af dit eget liv.

Skriv dig op til at modtage mine inspirationsbreve og modtag e-bogen på mail. Ønsker du ikke at være tilmeldt, kan du til enhver tid framelde dig igen. Læs mere om inspirationsbrevene her