Først og fremmest er jeg nysgerrig på livet og på den måde, vi mennesker er i verden på.

Jeg synes, det er interessant at arbejde med tanker, vaner og mønstre, fordi de har en ubeskrivelig stor indflydelse på, hvordan vores liv former sig, og hvordan vi har det, med det liv, vi har.

Personlig udvikling er en af mine store passioner. Lige så længe jeg kan huske, har jeg undret mig over og været nysgerrig på de måder, vi er sammen på. De roller man kan komme til at tage, når man er sammen med forskellige mennesker og på tanker, følelser, drømme og behov.

Min viden om og erfaring med vaner, tankemønstre og personlig udvikling strækker sig derfor tilbage til teenageårene. Professionelt har jeg arbejdet med det i ca. 8 år, som blandt andet som Coach, Kostvejleder og Fitnessinstruktør.

“Du kan få adgang til svar, du aldrig troede, du kunne få, ved at få stillet de rigtige spørgsmål”

At nyde livet og have det godt med sig selv

Mit største ønske er, at alle har det godt med at være sig selv og at de tør vise verden, hvem de er. At hjælpe mennesker med at opdage deres potentialer, følge deres drømme, blive bedre til at håndtere svære tider, udvikle sig og naturligvis elske og nyde livet, er min store passion.

Derfor brænder jeg for at hjælpe dig med at finde balance og skabe flow i din hverdag. En hverdag, hvor du lytter til dine inderste længsler og finder modet til at gå efter dine drømme. Det gælder både, hvis du har et helt konkret mål, men også, hvis du ikke lige kan sætte en finger på, hvad det er, men du ved, at der er noget, der skal være anderledes.

De værktøjer jeg benytter mig af er bl.a. coaching, meditation, mindfulness samt elementer af fx kognitiv psykologi. Jeg videreuddanner mig løbende – fordi jeg elsker det og fordi jeg slet ikke kan lade være.

Jeg modtager naturligvis løbende supervision og har tavshedspligt.

Hvad får du ud af det?

Jeg arbejder ud fra troen på, at du har alle svarene inde i dig selv – at du er eksperten i dit eget liv. Min fornemmeste opgave er at hjælpe dig til at få øje på dine svar og turde gå med dem.
Vi tager altid udgangspunkt i dét, der er lige nu og det der fylder hos dig i øjeblikket. Jeg hjælper dig med at opdage og undersøge dine tanker, følelser og reaktioner. Igennem denne større bevidsthed finder du ud af, hvad der skal til for, at du kan få det liv, du længes efter – et liv, hvor du…

  • Er venligere mod dig selv.
  • Aktivt og bevidst skaber det liv, du godt kunne tænke dig.
  • Har mere ro i og omkring dig.
  • Tager styringen i stedet for at dine tanker og (u)vaner kører rundt med dig.
  • Lærer dig selv, dine tanker, følelser og handlinger bedre at kende
  • Får nærende relationer til andre såvel som til dig selv.

Måske…

Undrer du dig over, hvorfor dit liv ser ud som det gør?

Ved du ikke helt, hvordan du ønsker dit liv ser ud, men du kan mærke, at der er noget “skævt” i dit liv. Noget skal ændres.

Har du svært ved at stå med det hele selv, det bliver uoverskueligt for dig og du kan føle dig handlingslammet?

Længes du efter noget andet?

 Har du lidt svært ved at mærke, hvad det er, du egentligt vil eller har lyst til?

Vil du gerne noget andet, men kan ikke gennemskue hvad og hvordan og det gør dig en smule bange eller utryg.

Hensigten er, at skabe en sammenhæng mellem dit hoved, dit hjerte og din mavefornemmelse – at få de tre elementer til at tale sammen og handle mod et fælles mål.

 

Uddannelser og kurser

ID Stress- & Mindfulnesscoach hos ID Academy – Ole Vadum Dahl

ID Lifecoach hos ID Academy – Ole Vadum Dahl

Prof.Bach. i Ernæring & Sundhed

Fitnessinstruktør

Kurser i Indre Barn terapi v. Kasha Hansen

Kurser i mindfulness og meditation v. Kasha Hansen

Performance og sangkursus v. Pernille Carmohn. Starpower.

Sangskriverkurser v. Tue West

Guitarundervisning v. Mette Lethan

De intensive kurser – sangerlinjen på Rytmisk center. Med undervisning i sang, performance, rytmik, klaver, guitar, bladsang og sangskrivning af bl.a. Nana Jacobi, Anne Kierulf, Jakob Roland Hansen, Martin Seidelin Sørensen og Lili Winkel.

Klaverundervisning v. Anne Truelsen Geertsen.

Sangworkshop hos Donna Cadogan