Om Inspirationsbreve.

Inspirationsbrevene er på vej, men er endnu ikke helt “færdig-bagt”. Derfor skriver du dig på en “ja – jeg er interesseret i at modtage Inspirationsbreve fra dig, når de er færdig-bagt”-liste, når du tilmelder dig nyhedsbrevet. Vær derfor ikke overrasket over, at du ikke modtager mails det første stykke tid. Du modtager dog en “ja tak – det var med vilje jeg skrev mig op” mail, som du skal bekræfte. Jeg ved godt, at det er irriterende at skulle sige ja igen, men loven kræver, at vi sikrer os, at du rent faktisk ønsker at modtage det, og det fx ikke er andre, der har skrevet dig op – og på den måde er det jo rigtigt fint.

Ønsker du efter et stykke tid ikke længere at modtage mine mails, kan du selvfølgeligt nemt framelde dig igen. I hver mail, vil der være et afmeldingslink, og du er også altid velkommen til at skrive til mig på kc@karinachristensen.dk, såfremt du vil afmelde dig eller har spørgsmål.

Inspirationsbrevene vil komme til at bestå af blogs, inspiration, guides, gaver, tilbud og ja.. Nyheder.. 😉 Når brevene er færdig-bagt vil du modtage et fast en gang om måneden.

Du er meget velkommen til at skrive til mig, hvis du har nogle udfordringer, du ønsker, jeg tager op i brevene eller på fx. min facebook/instagram-side. Jeg anonymiserer dig selvfølgeligt, hvis du gerne vil have det – det er fuldt ud forståeligt. Det behøver ikke være en decideret udfordring, men kan også være nogle tanker, du har gjort dig eller nogle følelser/handlinger, du ikke helt forstår eller gerne vil have vendt med en anden. Jeg garanterer ikke, at alle emner/udfordringer bliver taget op, da det er vigtigt ikke at oversvømme jeres indbakker med mails. Ligeledes kan der være nogle emner, der ligger udenfor min ekspertise, og så vidt det er muligt kan jeg henvise dig til en kollega, der er bedre til at vejlede på præcist de udfordringer/emner, du spørger ind til.

Jeg hører meget gerne fra dig, og du er altid velkommen til at skrive til mig på kc@karinachristensen.dk.

Jeg håber, vi ses og at du har lyst til at følge med i inspirationsbrevene